Kerst cadeau

Samen creëren wij een mooi kerst cadeau.
Wilt u een mooi cadeau samenstellen? Laat ons dan weten welke producten uit onze parfumerie u wilt i.c.m. producten die u zelf al heeft gekocht en wij maken er een mooi cadeau van! 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kom optijd

Shop je december cadeaus optijd. Zo kunnen we samen drukte in onze winkel voorkomen. Bel ons vooraf jou cadeau door en wij zorgen dat het feestelijk ingepakt voor u klaar staat!

2B Bio peeling

November is de perfecte maand om je huid een boost te geven!
Wij zijn helemaal enthousiast over de 2B Bio peeling.
Wat zijn de voordelen van deze geweldige peeling?
- Een stralende huid
- De huid word diep gezuiverd
- Huidspanning versterkt van binnen uit
- perfect voor fijne lijntjes
- Poriën worden verminderd
- Onzuiverheden verminderen
Boek NU uw afspraak online

VADERDAG 

Ideaal voor alle papa's: Ontvang nu 3 must-haves van The Ritual of Samurai bij besteding vanaf 40 euro aan Rituals producten! The Ritual of Samurai, geïnspireerd op de verzorgingstradities van legendarische Japanse krijgers, helpt je er op je best uit te zien en je ook zo te voelen.

20% KORTING op La vie est belle 15ml

Het parfum dat niet alleen een parfum is: het is een keuze. Een keuze om volop van het leven te genieten en het mooier te maken, ook tijdens de kleine momentjes maakt een druppeltje van dit parfum jouw leven mooier. Deze speciale editie is perfect voor on-the-go!

GESLAAGD

Ben jij geslaagd of ken je iemand die geslaagd is? Kom dan nu naar de winkel en laat dit bericht zien voor het mooiste cadeau, speciaal voor de geslaagde!

25% KORTING OP GEUREN

25% korting op luxe geuren en geursets - Laat ook in deze bijzondere tijden weten hoeveel je van je moeder houdt. Koop de mooiste Moederdag cadeaus bij jouw favoriete MOOI-winkel.

Koningsdag 2020

Kleed je aan, maak je op en vier Koningsdag thuis ter ere van onze koning. Kom in de oranjesfeer met feestelijke beautyproducten en videobel vrienden en familie om je geweldige look te laten zien en te proosten op de koning! 

RITUALS - The Ritual of Karma Sun Protection

 Volgens het hindoeïsme trek je goede karma aan als je met goede intenties leeft. Zorg goed voor jezelf en voor anderen, en besteed aandacht aan de kleine dingen. Uiteindelijk zal alles in de vorm van geluk bij je terugkomen. The Ritual of Karma helpt je om de positieve vibes van de zomer het hele jaar door vast te houden.