Ons team van specialisten

Marian

Eigenaresse

Ik ben Marian de eigenaresse van de Mooi parfumerie winkel. Met al ruim 32 jaar ervaring in de beauty branche ga ik nog steeds elke dag met veel plezier naar de winkel.

Ik ben bijna elke dag dat we geopend zijn aanwezig.

Tanika

Schoonheidsspecialist & Pedicure

Ik ben Tanika en werk al 6 jaar in de beauty branche.  Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Mooi van Marian.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en om de week op vrijdag.

Lisa

Schoonheidsspecialist & Pedicure

Ik ben Lisa en werk al 17 jaar in de beauty branche en al ruim een jaar als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Mooi van Marian.

Ik ben aanwezig op donderdag, vrijdag en de woensdag en zaterdag afwisselend.

Mandy

Beauty Advisor

Ik ben Mandy en ben al ruim 17 jaar werkzaam in de beauty branche en al vele jaren een bekend gezicht bij Mooi van Marian.

Ik ben aanwezig elke week op donderdag, vrijdag en de woensdag en zaterdag afwisselend.

Alinda

Schoonheidsspecialist

Ik ben Alinda en ik ben ruim 13 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Inmiddels werk ik alweer een jaar bij Mooi van Marian met veel plezier!

Ik ben aanwezig op donderdag, vrijdag, en de woensdag en zaterdag afwisselend.

Lisa

Stagaire

Ik ben Lisa en ik loop stage bij Mooi van Marian. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste en ik hoop hier veel te kunnen leren!

Ik ben aanwezig op woensdag.

Francinia

Stagaire

Ik ben Francinia en inmiddels ben ik alweer 2 jaar wekelijks te vinden bij Mooi van Marian. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste en ik hoop opeen mooie en leerzame toekomst.

Ik ben aanwezig op donderdag en zaterdag.

Monique

Schoonheidsspecialist

Ik ben Monique en heb al 37 jaar ervaring in de beauty branche. Als schoonheidsspecialiste werk ik al een aantal jaar bij Mooi van Marian.


Ontwerp: mvmassistant